Skip to main content

Trä/betongarbetare till Älmby Entreprenad!

Älmby Entreprenad AB är en pålitlig och komplett samarbetspartner som erbjuder lösningar inom mark-, anläggning-, bygg- och rivningsbranschen. Tillsammans med kompetenta medarbetare och en modern maskinpark utför vi uppdrag på ett professionellt sätt, allt för att tillgodose våra kunders krav och önskemål.

Vi söker nu en duktig trä/betongarbetare till vår verksamhet! Hos oss erbjuds du en spännande roll med varierande arbetsuppgifter. Du blir en del av ett drivet och engagerat gäng!

Arbetsuppgifter

Som trä och betongarbetare får du en spännande tjänst med många varierande arbetsuppgifter. Du kommer få utföra byggnation och betongarbeten, allt inom bygg och anläggning. Här får du möjlighet till att utföra olika moment i varierande typer av projekt. Du får arbeta på såväl stora som små projekt.

Profil

Vi söker dig som besitter goda kunskaper inom byggbranschen, vare sig det kommer från arbetslivserfarenhet eller fritidsintressen. Har du dessutom tidigare erfarenhet av liknande typ av arbete ses detta som meriterande. Även erfarenheter från anläggningsprojekt ses som meriterande.

Som person är du engagerad i ditt arbete, du är nyfiken och villiga att lära dig.

Ditt arbetsområde kommer vara Södra Sverige och vi ser därför att du inte har några problem med att ligga ute i veckorna.

Vi erbjuder dig en företagsbil och vi har möjlighet att tillhandahålla husvagn vid behov. Krav är B-körkort.

Viktiga egenskaper för att trivas på Älmby är att du har ett kvalitétstänk, ett eget driv och bidrar till en god samarbetsförmåga. Många av våra projekt kräver ett rent belastningsregister.

  • Plats

    Södra Sverige

  • Omfattning

    Heltid

Sök tjänsten

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Skicka in din ansökan till
stina.norman@almby.se