Skip to main content

Markanläggning och rivning med starka referenser och fokus på miljön

Älmby Entreprenad är anläggnings- och rivningsexperten som kan hantera stora och utmanande projekt där du som kund behöver kunna lita på vår specialistkunskap. Vår styrka ligger i vår förmåga att vara flexibla och lösningsorienterade. Med vår breda erfarenhet kan vi garantera en väl genomförd entreprenad – oavsett storlek eller komplexitet. Älmby löser det som många andra inte klarar av.  

Exploatering på hög nivå

Oavsett om du planerar en ny stadsdel eller en exploatering med ny industrimark och omfattande vägprojekt, så står vi till ditt förfogande. Litet som stort löser Älmby allt kring markanläggningen. Litet som stort löser vi också dina utmaningar inom rivning och sanering, alltid med hänsyn till miljön och återställande av din mark. Vår byggavdelning tar sig an projekt som nybyggnation, tillbyggnad och renovering av industrihallar samt ombyggnationer av bergrum. 

För att säkerställa att ditt projekt genomförs effektivt har vi en komplett maskinpark som omfattar alla de entreprenadmaskiner som behövs för ditt uppdrag. Vi har även en imponerande höjdrivare som tar oss till höjder som få andra når. Med våra stationära och mobila verkstäder servar och underhåller vi kontinuerligt alla maskiner så att de kan utföra sina precisionsarbeten utan driftstopp.

Småländsk samverkan och expansion

Vi är stolta över vår småländska bakgrund och erbjuder kostnadseffektiva lösningar med hög standard på alla våra jobb. Älmbys framgång och positiva utveckling beror till stor del på vårt stora kontaktnät och alla de goda referenser vi får från tidigare utförda arbeten. Våra kunder är främst stora beställare med vilka vi kan ha långsiktiga relationer.

Älmby har mångårig dokumenterad erfarenhet av samverkansprojekt tillsammans med kommuner, landsting och större privata fastighets- och industriaktörer. Vi har kunskapen och erfarenheten att kunna bidra tidigt i projekten. Ett arbetssätt som inte bara genomsyrar våra samarbeten med kunder utan även internt i vår organisation.

Idag är Älmby främst verksamma inom det geografiska området Småland, Öland, Blekinge och Skåne. Ambitionen är att expandera gradvis och på sikt bli en ledande aktör inom anläggning i hela Småland, Öland och Blekinge. Inom rivning & bygg är vi starka i Småland och Skåne med omnejd och utför en del byggprojekt runt om i södra Sverige.

Älmhult + Ljungby = Älmby

Med rötterna i Älmhult och Ljungby har Älmby utvecklats från en passionerad vision till ett framstående företag inom branschen. Vår grundare Johnny har tagit resan från maskinist till företagsledare och är fortfarande en viktig del av vårt team. Med ett engagemang som smittar av sig hos de anställda har Johnny byggt ett företag som än idag har kvar de allra första medarbetarna inom organisationen.

Litet som stort löser Älmby allt kring markanläggningen och dina utmaningar inom rivning och sanering, alltid med hänsyn till miljön och återställande av din mark.