Skip to main content

Älmby Entreprenad
– vi är ett och samma lag

Att arbeta på Älmby innebär att vara en del av ett team på närmare 90 medarbetare med olika sakkunskaper. Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och bygga starka relationer med våra medarbetare.

Som anställd hos oss får du kontinuerlig krav- och kompetensutveckling inom din specialistkompetens för att ha bra förutsättningar att göra ett bra jobb. I vårt ledningssystem finns också rutiner för erfarenhetsåterföring inom företaget. Tillsammans med oss får du spännande arbetsdagar i ett expansivt företag.

Nyfiken på oss?

Vi svarar gärna på dina frågor!

Vi uppskattar småländsk entreprenörsanda, så om du är uppfinningsrik, en problemlösare som vågar framföra idéer, samarbetar gärna och tar ansvar, då är Älmby en arbetsplats för dig.

Mikael Hagberg

Maskinförare

”Jag trivs jättebra på Älmby. Här får man möjlighet att styra mycket själv och jag uppskattar att man alltid får rätt grejer till sina arbeten, det är aldrig något krångel. Trevliga medarbetare och alla är måna om varandra. Det finns ingen hierarki, det är vi tillsammans.

Jag har arbetat på Älmby i tre år och i min roll som maskinförare gör jag allting från finplanering till grovschakt. Arbetsuppgifterna är varierande och beror på vad projektet kräver för dagen. Förra veckan fick jag leverans av min sprillans nya grävmaskin. Här har jag fått möjlighet att välja den nya maskinen precis som jag vill ha den, allt från märke, utrustning i maskinen till skopor. Det är väldigt tacksamt och positivt.

På Älmby har vi många olika sorters projekt, det är inte bara industritomter som ska byggas utan vi får även många specialprojekt. Ett projekt jag minns extra väl är en damm som jag gjorde. Projektet började med många motgångar, mycket block, sten och berg. Men det avslutades med en väldigt fin finish och en fin blomma vid bilen när jag åkte hem.”

Alexander Tuhkunen

Platschef

”Älmby är en bra och ansvarstagande arbetsgivare. Det som gör att jag trivs så bra är att det är roligt, intressant och utmanande. Dessutom har jag bra medarbetare med hög kompetens och kunskap i flera led. Det är lagom spända tyglar när man driver jobb.

I min roll som platschef driver jag jobben som ramlar ner i knät på en. Jag har lyckats vara här i 10 år! I april 2013 började jag köra hjullastare men sen har jag provat det mesta i Älmbys vagnpark. 2018 började jag som arbetsledare och sedan 2020 är jag platschef.

Det finns inga projekt som jag är missnöjd med men det som sticker ut är skarvbytena på Sydvästlänken, det var ett ärvt projekt och mitt allra första som platschef. Det var ett väldigt annorlunda och speciellt projekt med flera roliga medarbetare som, utöver allas förväntan, höll både tidplan och ekonomi.”

Kom och jobba hos oss!

Känner du att du skulle trivas och komma till din rätt hos oss på Älmby? 

Kika på våra lediga tjänster eller gör en spontanansökan och berätta om dig själv. Tvekar du för att du bor lite utanför för vår geografiska arena? Om du attraheras av oss är vi inte sämre än att vi kan fundera på att expandera till närliggande områden där vi hittar er som blir våra nästa kvalificerade rekryteringar. 

Våga ta initiativ, det gillar vi på Älmby!

Vi värdesätter gemenskap och att ha kul tillsammans på jobbet, lika mycket som det är självklarhet att vi hjälps åt för att lämna över ett bra projekt till kunden.