Skip to main content

Platschef till Blekinge

Är du en ansvarstagande, relationsbyggande och drivande platschef?

Älmby Entreprenad AB är en pålitlig och komplett samarbetspartner som erbjuder lösningar inom mark-, anläggning-, bygg- och rivningsbranschen. Tillsammans med kompetenta medarbetare och en modern maskinpark utför vi uppdrag på ett professionellt sätt, allt för att tillgodose våra kunders krav och önskemål.

Arbetsuppgifter

Som Platschef på Älmby Entreprenad har du det övergripande ansvaret för olika projekt och du ansvarar för att få projekten i hamn enligt angiven tidsplan.

Här får du leda och genomföra projektet från början till slut tillsammans med övriga medarbetare. Du ansvarar för ekonomisk uppföljning, projektstyrning för att nå uppställda mål inom kvalité, miljö och ekonomi. Du medverkar även vid planerings- och byggmöten. Lönsamhet och hög kundnöjdhet är viktigt i projekten. Du har även en viktig roll i att samordna såväl egen personal som att anlita underentreprenörer.

Profil

Vi söker dig med flera års arbetslivserfarenhet som platschef inom anläggningsbranschen. Har du dessutom relevant högskole-/YH-utbildning ses detta som starkt meriterande.

För att bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du kan skapa goda relationer till såväl medarbetare som underentreprenörer och kunder. Vi tror att du har ett starkt driv för att expandera och att föra verksamheten och projekten framåt. Din ekonomiska kunskap, din noggranna sida och ditt öga för kvalité är vinnande egenskaper i denna tjänst.

Vidare talar och skriver du svenska obehindrat och har B-körkort.
  • Plats

    Blekinge

  • Omfattning

    Heltid

Sök tjänsten

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Skicka in din ansökan till
rekrytering@almby.se