Skip to main content

Grävmaskinist, Volvo EW180, till Älmby Entreprenad!

Älmby Entreprenad AB är en pålitlig och komplett samarbetspartner som erbjuder lösningar inom mark-, anläggning-, bygg- och rivningsbranschen. Tillsammans med kompetenta medarbetare och en modern maskinpark utför vi uppdrag på ett professionellt sätt, allt för att tillgodose våra kunders krav och önskemål.

Vi behöver nu stärka upp vårt lag med ytterligare en till maskinist till Älmbys Volvo, EW180.

Som maskinist hos Älmby Entreprenad kommer du bli en del av ett härligt gäng med stort engagemang! Här erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, kvalitétstänk och kreativitet.

Arbetsuppgifter

Som maskinist hos Älmby kommer du köra Älmbys hjulgrävare, Volvo EW180, i varierande projekt som omfattar olika typer av anläggningsarbeten. Du kommer arbeta i Blekingeregionen. 

Profil

Vi söker dig som är erfaren grävmaskinist och har kört hjulgrävare. Du ska ha god maskinvana och erfarenhet att hantera och gräva efter GPS-system.

Vi ser gärna att du har en god samarbetsförmåga, samtidigt som du inte har några problem med att arbeta självständigt.

Viktiga egenskaper för att trivas på Älmby är att du har ett kvalitétstänk, ett eget driv och bidrar till en god samarbetsförmåga. Förarbevis för grävmaskin samt B-körkort är ett krav.

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

  • Plats

    Blekinge

  • Omfattning

    Heltid

Sök tjänsten

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Skicka in din ansökan till
rekrytering@almby.se