Skip to main content

Arbetsledare till Älmby Entreprenad i Blekinge!

Älmby Entreprenad AB är en pålitlig och komplett samarbetspartner som erbjuder unika lösningar inom mark-, anläggning-, bygg- och rivningsbranschen. Tillsammans med kompetenta medarbetare och en modern maskinpark utför vi uppdrag på ett professionellt sätt, allt för att tillgodose våra kunders krav och önskemål.

Som arbetsledare hos Älmby har du en nyckelroll i projektens dagliga drift! Här söker vi dig som är nyfiken och har ett brinnande intresse för branschen.

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare kommer du ingå i ett team med kompetenta kollegor, där ditt huvuduppdrag blir att leda och fördela arbetet i arbetsgruppen ute på olika projekt. Utöver detta ingår även arbetsuppgifter såsom att planera och se till att material finns på rätt plats i tid och avropa material vid behov.

Du stöttar platschefen i det dagliga arbetet med exempelvis att kontera och attestera projektens fakturor samt upprätta fakturaunderlag. Du kommer även att medverka i planeringen av produktionen samt projektets resurser. Även andra administrativa uppgifter såsom att föra dagbok över det dagliga arbetet ingår i ditt ansvar.

Profil

Vi söker dig med erfarenhet från bygg eller anläggningsbranschen. Du har med fördel arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. För tjänsten krävs det att du har bil och körkort. Du har grundläggande datorkunskaper och uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift. Har du dessutom kunskap inom mätteknik ses detta som en stor fördel.

För att lyckas i rollen är du en problemlösare som vill föra verksamheten framåt. Du har ett bra ordningssinne och värderar ett gott lagarbete! Hos oss står kvalitét, engagemang och laganda i fokus och vi ser därför att du som ledare är ödmjuk och har en god samarbetsförmåga.
  • Plats

    Blekinge

  • Omfattning

    Heltid

Sök tjänsten

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Skicka in din ansökan till
stina.norman@almby.se