Skip to main content

Anläggningsarbetare till Kalmar/Öland

Älmby Entreprenad AB är en pålitlig och komplett samarbetspartner som erbjuder unika lösningar inom mark-, anläggning-, bygg- och rivningsbranschen. Tillsammans med kompetenta medarbetare och en modern maskinpark utför vi uppdrag på ett professionellt sätt, allt för att tillgodose våra kunders krav och önskemål. Vår långa och mångsidiga erfarenhet gör det lätt för dig som kund att låta oss ta totalansvar för era uppdrag, stora som små.

Älmby behöver nu stärka upp sitt lag ytterligare på anläggningssidan. Vi söker därför efter en duktig anläggare till vår verksamhet på Kalmar/Öland!

Som anläggare hos Älmby Entreprenad kommer du bli en del av ett härligt gäng med stort engagemang! Här erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, kvalitétstänk och kreativitet.

Arbetsuppgifter

I din roll som anläggare kommer du arbeta i olika projekt tillsammans med våra arbetsledare, mättekniker, platschefer, andra markarbetare och maskinförare.

Du kommer arbeta i varierande projekt som omfattar olika typer av anläggningsarbeten. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är bland annat VA-arbeten, rörläggning, sten/plattsättning samt förberedande markarbeten.

Profil

Vi söker dig som är praktiskt lagd och gillar att arbeta fysiskt. Du har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och med fördel har du en utbildning inom området. Viktiga egenskaper för att trivas på Älmby är att du har ett kvalitétstänk, ett eget driv och bidrar till en god samarbetsförmåga.

B-körkort är ett krav.

  • Plats

    Kalmar/Öland 

  • Omfattning

    Heltid

Sök tjänsten

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Skicka in din ansökan till
stina.norman@almby.se