Skip to main content

KMA-samordnare till Växjö/Älmhult

Har du erfarenhet av att driva ett systematiskt arbete inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö, samt är skicklig på att stödja chefer och medarbetare i KMA-frågor? Vill du dessutom vara en del av ett engagerat företag och bli en nyckelperson i vår utvecklingsresa? Då ser vi mycket fram emot din ansökan!

Vi söker en samarbetsvillig och strukturerad person, som i nära samarbete med vår KMA-chef, samordnar utvecklingen av ledningssystemet inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö samt stödjer organisationen i projektrelaterade KMA-frågor.

Arbetsuppgifter

Som KMA-samordnare kommer du att spela en central roll i att säkerställa att Älmbys vision, hållbarhetsmål och värdegrund efterlevs. Tillsammans med KMA-chefen kommer du att arbeta för att utveckla och förbättra vårt ledningssystem för KMA.

Du kommer dessutom att arbeta nära våra platschefer för att planera och hantera projektets aktiviteter gällande KMA samt säkerställa att interna och externa krav efterföljs. Du kommer också att sammanställa och hjälpa till med utredningar av inrapporterade avvikelser och olyckor inom KMA. Interna revisioner ingår i dina uppgifter, och dessa genomför du enligt plan eller vid behov. Du rapporterar regelbundet till KMA-chefen om status och funktion på KMA-ledningssystemet samt ger förslag på förbättringar. Tillsammans med KMA-chefen kommer du att delta aktivt i koncernens övergripande KMA-arbete. Placering i Växjö/Älmhult, men arbete från andra platser kan förekomma då besök på olika projekt ingår i tjänsten.

Profil

Vi söker dig som har:
• Erfarenhet inom kvalitet, miljö eller arbetsmiljö.
• Eftergymnasial utbildning inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
• Ett strukturerat arbetssätt, förmåga att driva flera frågor parallellt och bidra till ett gott samarbetsklimat.
• B-körkort

Det är meriterande om du också har:
• Erfarenhet av arbete inom anläggning-/rivning-/byggprojekt.

Om Älmby Entreprenad

Älmby Entreprenad AB är en pålitlig och komplett samarbetspartner som erbjuder lösningar inom mark-, anläggning-, bygg- och rivningsbranschen. Tillsammans med kompetenta medarbetare och en modern maskinpark utför vi uppdrag på ett professionellt sätt, allt för att tillgodose våra kunders krav och önskemål. Älmbys ledningssystem är idag inte certifierat enligt någon standard men målet är att kontinuerligt utveckla systemet för att ständigt förbättra företagets systematiska arbetssätt. I takt med att kraven ökar från både ägare och kunder, ökar även behovet av internt stöd inom frågorna.

Varmt välkommen med din ansökan genom att mejla ditt CV via länken under ”sök tjänsten”. Har du frågor, hör av dig till Tina Sixtensson, KMA-chef, på mejladressen tina.sixtensson@almby.se eller på telefonnummer 070 – 395 11 60.

  • Plats

    Växjö/Älmhult

  • Omfattning

    Heltid

Sök tjänsten

Skicka in din ansökan senast den 2024-08-18 till rekrytering@almby.se